Program


TEN_NET • Badora Társulat

TEN_NET • Badora Társulat

A Badora Társulat elmúlt 10 éve alatt, Barta Dóra művészeti vezetése mentén az egyik legmagasabb tánctechnikai minőségben működő együttese lett a hazai táncszcénának. Egy független társulat életében 10 év igazán hosszú időt jelent, akár mérföldkőnek is tekinthető.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 16. hétfő, 19:00

TEN_NET - Badora Társulat

A Badora Társulat elmúlt 10 éve alatt, Barta Dóra művészeti vezetése mentén az egyik legmagasabb tánctechnikai minőségben működő együttese lett a hazai táncszcénának. Egy független társulat életében 10 év igazán hosszú időt jelent, akár mérföldkőnek is tekinthető. Az eddigi hazai orientációjú társulat ezzel az előadással kaput nyit a nemzetközi együttműködések felé, napjaink legjelentősebb műhelyeiből, vezető táncegyüttesek neves képviselőit vonja be alkotó- koreográfusként, erre a születésnapi happeningre.

A TEN_NET című koreográfiát két fantasztikus külföldi koreográfusnak köszönhetjük.

Nicola Monaco 19 évesen kezdett táncolni Brindisiben. 2003-ban lehetősége nyílt a híres holland táncegyüttesben, az Emio Greco/PC-ben táncolni

2008-ig minden lehetséges repertoár darabot eltáncolt. 2009-ben Londonba költözött, ahol olyan koreográfusokkal és együttesekkel dolgozott együtt, mint például Akram Khan, Gregory Maquoma, Tom Dale, The Featherstonehaugh és a Shobana Jeyasing Dance Company.

2013. óta részt vesz az Akram Khan Dance Company munkájában, és 2018-ban próbavezetője lett az Akram Khan Dance Company Xenos című előadásának.

Elias Lazaridis Kavalaban született Görögországban.Nyolc évesen kezdett klasszikus balettet tanulni, lelkes atléta, aki számos nemzetközi versenyen vett részt, megnyerve egy 400 m-éteres gátfutó versenyt is. Középiskolai tanulmányai után építészetet tanult, majd Amszterdamban táncot, ahol a Görög Nemzeti Operával és az Adlib Dances (Kat Valastur)-vel lépett fel. Jelenleg Londonban él, és olyan társulatokkal lép fel, mint a Hofesh Shechter és az Eastman Companies.

Zene: montázs
Fény: Katonka Zoltán
Koreográfia: Nico Monaco, Elias Lazaridis
Produkciós vezető: Barta Dóra

Ajánlatunk


Lippai Andrea, a FlamenCorazónArte alapító balett és flamenco táncművésze 1984-ben szerződött a Győri Balett-hez, így az eddigi 39 éves színpadi pályafutásának legnagyobb részét - 25 évet – az egyesületnek és a flamenco hazai megismertetésének szentelte. Leánya, a jelenlegi művészeti vezető – Pirók Zsófia- korához mérten, már szinte egy teljes életet jelentenek ezek az évek. Nagy mérföldkő, mely szenvedéllyel átitatott munka eredménye.

A hétvégi Ringató foglalkozásokra az apukák, nagyszülők és minden szeretett hozzátartozó is el tud jönni énekelni és játszani. Ünnepi hangulatban telnek azok a Ringatók, ahol minden családból több felnőtt is elkíséri a gyerekeket.

Ajánló


Kizökkent az idő…, ahogy Shakespeare-nél szokott. De, míg Hamlet azzal a bizonyossággal lép a színpadra, hogy általa még helyretolható –…

A nagy sikerrel bemutatott Rumini című előadásunk után ezúttal is Berg Judit egyik ikonikussá vált kalandregénye elevenedik meg, hogy izgalmas…

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók