Program


Hakuna Matata • Fehér Ferenc

Hakuna Matata • Fehér Ferenc

Hakuna Matata
Jelentése: semmi gond, légy boldog.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 19:30

Van egy hely, ahol az emberek csak a boldogság ízét ismerik. Ezen a helyen nincs harag, depresszió vagy rossz kedv, itt tényleg boldogok az emberek. Itt mindenki imád táncolni, táncolni és megint csak táncolni. Ez megy egész nap.
Az ősi kultúrákban a Haki Maki tánc az állatok által inspirált tánc, ami egy nagyon összetett és rendkívüli dinamikus. Ebben a táncban mindenki szabadon megidézheti a saját belső énjét és azzal küzdhet meg és táncolhat együtt.
Hakuna Matata!

Táncosok: Karolina Paczkowska, Fehér Ferenc

Alkotók: Karolina Paczkowska, Fehér Ferenc, Kuba Pewiński, Mándy Ildikó

Zene: Fehér Ferenc

Szakmai konzultáns: Mándy Ildikó

Fény: Mándy Ildikó

 

Koreográfus: Fehér Ferenc

Ajánlatunk


A Kárpát-medence paraszti kultúrái – a maguk módján – szüntelen esztétikai válaszokat kerestek az őket egyéni vagy közösségi szinten foglalkoztató nagy kérdésekre. Gyakran drámaian vagy komikusan, máskor hittel telítve vagy jóleső fatalizmussal, valóságos vagy szürreális képekben fogalmaztak veszteségről, sorsszerűségről, szerelemről, halálról egyaránt.

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Ajánló


Az 1909-ben íródott LILIOM avagy egy csirkefogó élete és halála zsigerből elragadja a nézőket. Egy kis szobalány és egy körhintás…

A RAMAZURI látványos, élőzenével kísért és akrobatikai elemekkel tarkított tánc-cirkuszi kavalkád, melyben derűs és szellemes koreográfiák követik egymást. Újszerűségével, derűjével…

Bozsik Yvette legendás koreográfiája felújítva, új szereposztással látható. A darabot Ettore Scola A bál című filmje inspirálta.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók