Program


Ezerarcú Tangó – tangó show • Budai László és vendégei

Ezerarcú Tangó – tangó show • Budai László és vendégei

A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, amelyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 19:00

Ezerarcú Tangó - tangó show
Budai László és vendégei

Műfaj: néptánc
Felvonások száma: 1
Időtartam: 60 perc

Érzékiség, érzékenység, szerelem, szenvedély, vágy, gyűlölet, figyelem, közöny, öröm és bánat, humor, boldogság és szomorúság.

A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, amelyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek. Legyen új, vagy régi stílus, látjuk, hogy a tangó az örök szerelem.

Magyarország népszerű tangótáncosai varázsolják színpadra a bohém milongát, a kavargó valsot és a mágikus tangót, amelyek Buenos Airesen és Montevideón kívül a világ más nagyvárosait is sorra meghódították.

Töltsenek velünk egy forró hangulatú nyáriestét!

Várunk minden táncot kedvelő érdeklődőt!

A táncos teste a lélek fénylő manifesztációja.

Isadora Duncan

Előadják:
Budai László-Pirity Andrea
Barabás Béla-Hudry Kata
Huszár Tamás-Pálmai Adrienn
és
az Argentin Tangó Táncszínház táncosai

Zenekar: Volver la Vida

Csáki András – gitár
Miskolczi Anita – cselló
Szatzker Zsanett – harmonika
Bojta Zsuzsanna és Manuel B. Camino – ének

Technika: Sipos Tibor
Rendező: Budai László

Ajánlatunk


Kizökkent az idő…, ahogy Shakespeare-nél szokott. De, míg Hamlet azzal a bizonyossággal lép a színpadra, hogy általa még helyretolható – Lear az első pillanatban elveszti a csatát. Nem fokozatosan fog széthullani; az egykori nagy király és magabiztos férfi egyetlen pillanat alatt semmisül meg, amikor imádott felesége sírba száll. Darabbéli útja innen csak tántorgás a végső nyughely felé. Hangulat ingadozásai, átkai, dührohamai, de még kétségbeesett kapaszkodási kísérlete is lányaiba – mind a pótolhatatlan űrrel magyarázhatók. Képtelen tovább a kormányzásra; így válik a birodalom felosztása kényszerűvé. Nincs előre eltervezettség és racionális döntés, csak kapkodó improvizálás.

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

Két veronai család, két tiszta szívű fiatal, és egyetlen világraszóló szerelem. Shakespeare remekművében régi sérelmek és meg nem értett érzelmek hálójában találja magát két szerelmes, akik bármit megtennének, hogy egymáséi lehessenek – így hajlandóak lennének harcba szállni magával a sorssal is.

Ajánló


A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

Budapest Táncszínház kétrészes estjében a Mur mur de la Méditerranée című koreográfiát Raza Hammadi alkotta, míg az Részletek az időben…

Esküvői fieszta. Előadás az esküvőig vezető útról, a vágyról, a testiségről.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók