Program


BEMUTATÓ - PANTA RHEI • Inversedance - Fodor Zoltán Társulat

BEMUTATÓ - PANTA RHEI • Inversedance - Fodor Zoltán Társulat

A Társulat számára nemzetközileg méltán elismert koreográfusok készítettek új produkciókat, melyek ezúttal is fontos társadalmi témákkal foglalkoznak, létezésünk, mindennapi életünk kérdéseit boncolgatják a táncszínpadon.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 19:00

Az est első felében a Les Ballet C de la B korábbi, az Emanuel Gat Dance jelenlegi táncművésze, Juhász Péter: Taka című koreográfiáját láthatjuk. Előadásának alapgondolatát Seneca örök-érvényű kérdései adják, az emberi viselkedést kutatja az idő és a pillanat értékének relációjában.

Első alkalommal készít darabot magyar társulat számára Idan Sharabi,izraeli táncművész-koreográfus. A Batsheva Dance Company és a Nederlands Dans Theater korábbi táncművésze koreográfusként a fizikai test korlátlan lehetőségeit vizsgálja legújabb darabjában.

A bemutató a Zsidó Művészeti Napok fesztiválprogramjának záróeseménye.

Zene: montázs
Fényt: Fodor Zoltán, Idan Sharabi
Koreográfusok: Juhász Péter, Idan Sharabi

Ajánlatunk


Két ember egy pontban összeér. Ez a pont most már közös, itt találkoznak. Megérintődnek. Megérintve lenni annyi, mint valami kivételesen érzékeny, intim, mély állapotba kerülni. Ebben a pillanatban valami igazán fontos, valami lényegi történik. Belül valami megmozdul, megváltozik.

A Kulcsár Noémi Tellabor társulat új bemutatójában a tánc nyelvén próbálja megfogalmazni a Henrik Ibsen Nóra címen is ismert drámájában feltett kérdéseket, miközben próbálnak megválaszolni néhány sajátot is.

A Nemzeti Táncszínház legnépszerűbb saját előadás-sorozatának búcsúelőadása. Ez a 11. évadát ünneplő egyedi - és rendszeres teltházzal büszkélkedő - sorozat szórakoztató formában mutatja be a film- és táncművészet közös történetét Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanárának multimédiás előadásában.

Ajánló


A Rising Sun című előadást a ritmus, a testeket és teret mozdító áram esszenciája és az elemi ösztön erejének sokszínűsége…

Zs. Vincze Zsuzsa koreográfus több évtizedes alkotó munkájának formanyelve a magyar folklór, az eredeti néptánc, amely szűnni nem akaró inspirációt…

A Ringató foglalkozásokon megismertetjük a kisgyermekes családokkal a zenei nevelés lehetőségeit. Célunk, hogy a szülők és a gyerekek átéljék a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók