Program


BEMUTATÓ - P.U.N.K. • Nagy Zoltán

BEMUTATÓ - P.U.N.K. • Nagy Zoltán

Az előadás a magyar Punk szubkultúra és az avantgárd művészet jelrendszerének párhuzamaira épül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 18. szerda, 19:30

Az avantgárd művészet  szemszögéből vizsgálva ugyanis a punk provokatív esztétikája nem más, mint a századforduló izmusainak újjászületése  zenében. Ebből a megállapításból kiindulva olyan mozgásrendszert szeretnénk a darab nyelvezeteként megalkotni, ami ezt a fajta párhuzamosságot figyelembe veszi és a punk zenei kollázs esztétikáját mozgásban fogalmazza meg. A darabban a test és a mozgás elpusztíthatatlanságát, valamint a kritika szabadságát szeretnénk megfogalmazni.

Tánc: Kancsó Luca, Gál Eszter, Bakó Tamás, Kelemen Patrik  Zene: Demolición, kollázs 

Fény: Nagy Zoltán

Koreográfia: Nagy Zoltán 

 

Támogatók: EMMI, SÍN Művészeti Központ, NKA

Ajánlatunk


Carmen a szabadság szimbóluma. Története az olthatatlan vad szerelem drámája.

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

2014-ben a Nemzeti Táncszínházban három komplex táncszínházi nevelési előadás valósult meg. (Horda2, 2014; Igaz Történet Alapján, 2016; Talpuk alatt, 2018). Mind a három előadás az ún. DTIE /dance theatre in education/ alapmódszertanát felhasználva alakította ki a foglalkozásokat, különböző korosztályok számára. Az előadásokra érkezők nemcsak nézői, de résztvevői és alakítói is az egyes előadásoknak. A jubileum alkalmából a Talpuk alatt című interaktív előadásra, ezúttal a felnőtt közönséget várjuk.

Ajánló


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Melinda álmodott egy Hazáról, ahol békében élhet. Ahonnan nem kell gyerekként elmenekülnie a két bátyjával, mint kislányként a szülőhazájából, Spanyolországból,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók