Program


3i PARty • Petrovics Sándor - DJ Ulomni

3i PARty • Petrovics Sándor - DJ Ulomni

3i PARty egy fantázia alapú közös táncolás a Nemzeti Táncszínház előcsarnokában Petrovics Sándorral és DJ Ulomnival.
Petrovics Sándor 2012-ben diplomázott kortárstáncművészként a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Sorsfordító eseménynek bizonyult, amikor Izraelben a Vertigo Dance Company-nál kezdett el dolgozni. Ez idő alatt Tel Aviv-ban diplomát szerezett, mint Ilan Lev Method (ILM)terapeuta, a gaga mozgásnyelvvel pedig mélyebben Sharon Eyal darabja kapcsán ismerkedett meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 15:00

„Életem legmeghatározóbb időszaka volt, amikortestközelbe kerültem Izraellel. Az emberek és a természet vadsága, szeszélye, forrongó és kavalkádos életszeretete erősen hatottak rám. A3i (Israel Inspired Improvisations) arra hivatott, hogy elhozza Magyarországra azt a szenvedélyességet, kapcsolódást és derűt, amikkel odakint találkoztam."
A 3i egy kutatás és öröm központú tánctér. Szóképekkel vezetett improvizáció során kapcsolódunk a folytonosan hömpölygő képzelőerőnkhöz, amely testünket, elménket és a lelkünket újra és újra átformálja. A földönkívüli élő zenét Csuzi Marci, aka Dj Ulomni pörgeti. Annyit ígérhetünk, hogy ruha nem marad szárazon és hogy másként mész haza, mint jöttél!

Hogyan készülj?

Kényelmes ruhában gyere! Szakadj el a külső-belsőelőítéletektől és elvárásoktól! Hallgass az érzékeidre és engedd, hogy a testedben felszabaduló energia új élményeket és hálát generáljon.

Nincs tükör, sem koreográfia, nincs kezdő, vagy haladószint, hiszen mindannyian annak vagyunk szemtanúi, ahova a fantáziánk repít bennünket.

Kinek ajánljuk?

Tapasztalattól és kortól függetlenül azoknak ajánljuk, akik szeretnének hozzáférni a testük még ismeretlen forrásaihoz és gazdagítanák a saját mozgáskultúrájukat a 3i mozgás- és élet szemléletével. Legyél táncos, mozogni vágyó, diák, felnőtt, kezdő vagy haladó, örömmel látunk!

Az eseményről felvétel készül.

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Előadó: Petrovics Sándor

Ajánlatunk


A Hattyúk tavát, a sokak által ismert klasszikus balett verziójához képest másként, más megvilágításban kívántam újrafogalmazni. Az én olvasatomban Siegfried egy meghasadt tudatú fiatalember, akit gyermekkori, édesanyjával való viszonyából eredő traumái fogva tartanak.

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

Bármerre járjak is, a helyet, a kultúrát, az arcokat, a pillanatokat már örökre viszem tovább magammal. Az élmények velem jönnek, épp úgy, ahogy a múltat is magunkkal visszük. Ami ma a jelenem, holnap a múltammá válik. De melyik másodperc az, mely a kettőt elválasztja?

Ajánló


Kizökkent az idő…, ahogy Shakespeare-nél szokott. De, míg Hamlet azzal a bizonyossággal lép a színpadra, hogy általa még helyretolható –…

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók