Program


Vacuum • Cie Philippe Saire

Vacuum • Cie Philippe Saire

A Vacuum lehetetlen képeket és fantasztikus festményeket jelenít meg egy olyan játék során, melyben testek jelennek meg és tűnnek el ismét fekete lyukak és kápráztató fények közepette. Ez a duó a Dispositifs („színpadi eszközök”), című előadás-sorozat harmadik része.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 19. kedd, 21:00

Vacuum
Cie Philippe Saire

A Vacuum lehetetlen képeket és fantasztikus festményeket jelenít meg egy olyan játék során, melyben testek jelennek meg és tűnnek el ismét fekete lyukak és kápráztató fények közepette. Ez a duó a Dispositifs („színpadi eszközök”), című előadás-sorozat harmadik része. A Vacuum látásérzékelésünk egy új szegmensének nyújt egyfajta kihívást a két neoncsővel létrehozott hatások révén. Saire a mozgás vizuális érzékelésének újabb területeit fedezi fel. Az eredmény lírai és gondolatébresztő, mivel a cselekmény a művészet történetében halad előre, a reneszánsz festmények világától napjaink fotóművészetéig. A 25 perces előadásban könnyen mozgatható színpadi elemek kapnak jelentős szerepet.


Koncepció és koreográfia
Philippe Saire
Koreográfia a táncosokkal együttműködve
Philippe Chosson, Pep Garrigues
A turnén részt vevő táncosok
Philippe Chosson, Cserepes Gyula, Pep Garrigues, Lazare Huet
Színpadi eszközök
Léo Piccirelli
Hangmérnök
Stéphane Vecchione
Technikus
Vincent Scalbert
Építési koordinátor
Antoine Friderici
Építés
Cédric Berthoud
Ügyelők
Bastien Aubert, Mickaël Henrotay Delaunay, Vincent Scalbert
Produckiós asszisztens
Constance von Braun
Videofelvétel & előzetes
Pierre-Yves Borgeaud
Fényképek & grafikai terv
Philippe Weissbrodt
Zene
What Power Art Thou, Henry Purcell’s King Arthur című zeneművéből, előadó: Fink and the Concertgebouw Orchestra, Ninja Tune, 2013

Együttműködés: Théâtre National de Chaillot (Paris), La Bâtie-Festival de Genève

Támogatók: Ville de Lausanne, Canton de Vaud, Pro Helvetia – Swiss Arts Council, Loterie Romande, Fondation de Famille Sandoz, Corodis, Le Romandie Rock Club, la Ménagerie de Verre dans le cadre du Studiolab.

Ajánlatunk


Esküvői fieszta. Előadás az esküvőig vezető útról, a vágyról, a testiségről.

Két veronai család, két tiszta szívű fiatal, és egyetlen világraszóló szerelem. Shakespeare remekművében régi sérelmek és meg nem értett érzelmek hálójában találja magát két szerelmes, akik bármit megtennének, hogy egymáséi lehessenek – így hajlandóak lennének harcba szállni magával a sorssal is.

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

Ajánló


Több mint húsz évvel ezelőtt Cseh Tamás Katonadalok című lemezével állított felejthetetlen emléket valamikori dédapáinknak, azoknak a magyar katonáknak, akik…

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

A Hattyúk tavát, a sokak által ismert klasszikus balett verziójához képest másként, más megvilágításban kívántam újrafogalmazni. Az én olvasatomban Siegfried…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók