Program


Táncoló filmkockák Csoda születik – az első lépések filmvásznon • Lakatos János

Táncoló filmkockák Csoda születik – az első lépések filmvásznon • Lakatos János

A Táncoló filmkockák népszerű előadás-sorozat első részében visszautazunk egészen a kezdetekig, az elektromosság és a modern táncművészet első úttörőihez. Megismerkedünk a mozi elődjeivel és az első filmen rögzített tánclépésekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 7. szombat, 19:30

Bemutatkozik pár hihetetlen táncstílus, mint az "APACS TÁNC" vagy a "LINDY HOP". Fedezzük fel együtt a zseni Charlie Chaplin táncos tehetségét, és az MGM musical gépezet korszakalkotó művészeit! Fotóritkaságok, felejthetetlen filmrészletek, meglepő történetek másfél órában!

 

Előadó: Lakatos János, nívódíjas koreográfus


















Ajánlatunk


Két veronai család, két tiszta szívű fiatal, és egyetlen világraszóló szerelem. Shakespeare remekművében régi sérelmek és meg nem értett érzelmek hálójában találja magát két szerelmes, akik bármit megtennének, hogy egymáséi lehessenek – így hajlandóak lennének harcba szállni magával a sorssal is.

Nem értjük, megfejthetetlen, mit miért tesz, irritál, de a személyiségében mégis van valami, ami megigéz. Mivel varázsol el bennünket, mivel hat ránk ez a folyton tabukat döntögető, elbűvölő és arrogáns szélhámos?

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

Ajánló


Esküvői fieszta. Előadás az esküvőig vezető útról, a vágyról, a testiségről.

Budapest Táncszínház kétrészes estjében a Mur mur de la Méditerranée című koreográfiát Raza Hammadi alkotta, míg az Részletek az időben…

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók