Program


TÁNC ÉS… Tánc és Technológia

TÁNC ÉS… Tánc és Technológia

Lakatos János, a tavalyi Táncoló Filmkockák című prezentáció sikerén felbuzdulva fűzi össze új előadását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 27. hétfő, 19:00

Lakatos János a táncművészet különböző izgalmas területeire kalauzol el minket a tőle megszokott lebilincselő és humoros módon. Ebben a hónapban a tánc és az erotika közös történetét járjuk körbe, új perspektívába állítva a szépség fogalmát. Közelebbről is megismerünk pár lenyűgöző testű táncost és táncosnőt, megvizsgáljuk, mitől számít csábosnak a mozgás (és mitől nem). Szó szerint lerántjuk a leplet pár szex ikonnak kikiáltott táncosról, és bepillantunk mindkét nem elméjébe az erotika szemüvegén keresztül.

Lenyűgöző tánctörténeti fotók, és meghökkentő videók várnak ebben a formabontó 90 percben! Lessünk be együtt a ruhák és a kulisszák mögé!

 

Ajánlatunk


Több mint húsz évvel ezelőtt Cseh Tamás Katonadalok című lemezével állított felejthetetlen emléket valamikori dédapáinknak, azoknak a magyar katonáknak, akik a hazáért, a közös eszméért adták fiatal életüket, vérüket.

Esküvői fieszta. Előadás az esküvőig vezető útról, a vágyról, a testiségről.

A Hattyúk tavát, a sokak által ismert klasszikus balett verziójához képest másként, más megvilágításban kívántam újrafogalmazni. Az én olvasatomban Siegfried egy meghasadt tudatú fiatalember, akit gyermekkori, édesanyjával való viszonyából eredő traumái fogva tartanak.

Ajánló


Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a…

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók