Program


„MEGLEPETÉS” • Galambos Tibor 90. Gálaműsor

„MEGLEPETÉS” • Galambos Tibor 90. Gálaműsor

Galambos Tiborról elmondhatom, hogy Ő maga az „Élet és a Sors" a magyar táncművészet történetében. Mint táncművész, mint koreográfus és a szakma menedzsere, az Ő munkásságában ez kombináltan jelentkezik. A magyar tánctörténet egyik legjelentősebb személyisége, akinek köszönhetjük, hogy ma a Nemzeti Táncszínház létezik, mert ennek alapjait Ő fektette le, és akadályokat átugorva, leküzdve harcolt a magyar táncművészet kőszínházi rangjáért.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 16. csütörtök, 19:00

Galambos Tiborról elmondhatom, hogy Ő maga az „Élet és a Sors" a magyar táncművészet történetében. Mint táncművész, mint koreográfus és a szakma menedzsere, az Ő munkásságában ez kombináltan jelentkezik. A magyar tánctörténet egyik legjelentősebb személyisége, akinek köszönhetjük, hogy ma a Nemzeti Táncszínház létezik, mert ennek alapjait Ő fektette le, és akadályokat átugorva, leküzdve harcolt a magyar táncművészet kőszínházi rangjáért. Köszönjük az erőt, a kitartást, a példamutatást, amellyel megmutattad, hogy a táncművészet a legcsodálatosabb előadóművészeti ág. Valamint azt, hogy az ember lelke milyen gazdag lesz, ha ezt megismeri, akár amatőr, akár hivatásos táncosként, de nézőként is átélheti e műfaj katarzisait.

Jó egészséget kívánok születésnapod alkalmából a magyar táncművészek és a magam nevében!

Szeretettel,

Török Joli

Ajánlatunk


Shakespeare egyik legismertebb vígjátéka egyben keserédes dráma a szerelem természetéről. Fiatalok vesznek el egy elvarázsolt erdőben, és miközben párjukat keresik, kiderül, hogy ebben a világban a szerelem csak függőség, a magány ellenszere. A kavarodásban a szerelmesek valójában egymásban keresik önmagukat – ez a keresés pedig boldogsághoz és boldogtalansághoz is vezethet.

1983 óta, a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én ünnepli a világ „A Tánc Világnapját”.

A Hattyúk tavát, a sokak által ismert klasszikus balett verziójához képest másként, más megvilágításban kívántam újrafogalmazni. Az én olvasatomban Siegfried egy meghasadt tudatú fiatalember, akit gyermekkori, édesanyjával való viszonyából eredő traumái fogva tartanak.

Ajánló


Prosper Merimée Carmen című remekműve nyomán, néhány gondolat Bizet operájának részletére.

Melinda álmodott egy Hazáról, ahol békében élhet. Ahonnan nem kell gyerekként elmenekülnie a két bátyjával, mint kislányként a szülőhazájából, Spanyolországból,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók