Program


Hocus Pocus • Cie Philippe Saire

Hocus Pocus • Cie Philippe Saire

A Hocus Pocus egy 45 perces, 7 évnél idősebb gyerekek számára írt előadás,melynek alapját elsősorban a képek kifejező ereje jelenti, azok mágiája, és az általuk kiváltott érzések. A nagyon egyedi színpadterv lehetővé teszi, hogy a szereplők játékos módon egyszer csak eltűnjenek, majd újra előbukkanjanak.

Hocus Pocus
Cie Philippe Saire

A Hocus Pocus egy 45 perces, 7 évnél idősebb gyerekek számára írt előadás,melynek alapját elsősorban a képek kifejező ereje jelenti, azok mágiája, és az általuk kiváltott érzések. A nagyon egyedi színpadterv lehetővé teszi, hogy a szereplők játékos módon egyszer csak eltűnjenek, majd újra előbukkanjanak. A történet vezérfonala a két táncos között kialakuló testvéri kapcsolat. Ez a kapcsolat a felbukkanó nehézségek közepette egyre erősebbé válik, és erőt ad nekik a rájuk váró, fantasztikus utazás során.


Koncepció és koreográfia
Philippe Saire
Koreográfia a táncosokkal együttműködve
Philippe Chosson, Mickaël Henrotay-Delaunay
Színpadi eszközök
Léo Piccirelli
Kellékek és tartozékaik
Julie Chapallaz, Hervé Jabveneau
Hangmérnök
Stéphane Vecchione
Műszaki igazgató
Vincent Scalbert
Építés
Cédric Berthoud
Ügyelő
TBA (Vincent Scalbert vagy Louis Riondel)


Fényképész
Maude Pache, Philippe Pache, Philippe Weissbrodt
Adminisztráció
Valérie Niederoest
Promóció
Varga Gábor / BravoBravo
Kommunikáció/PR & produkció
Martin Genton
Pénzügyek
Régina Zwahlen
Adminisztrációs asszisztens
Charlotte Fahrni

Zene
Peer Gynt, Edvard Grieg

Külön köszönet a következőknek:
Daniel Demont (Arsenic), Xavier Weissbrodt, Grand Théâtre de Genève, Théâtre des Trois P'tits Tours, Théâtre de Vidy

Együttműködés: Le Petit Théâtre de Lausanne (2017. október 25-én, Le Petit Théâtre de Lausanne), Jungspund – Színházi fesztivál fiatal közönség számára, St. Gallen. Koprodukció a Fiatal Közönség Alap keretében: Reso ‒ Dance Network, Svájc. A Pro Helvetia támogatásával. Le Petit Théâtre de Lausanne (created October 25th 2017 at Le Petit Théâtre de Lausanne), Jungspund - Theatre Festival for Young Audiences St.Gallen A coproduction in the frame of Fund Young Audiences by Reso – Dance Network Switzerland. With the support of Pro Helvetia.

A Cie Philippe Saire- közösen támogatja Lausanne város, Vaud kanton és a Pro Helvetia ‒ Svájci Művészeti Tanács. Támogatók még: Loterie Romande, Fondation de Famille Sandoz, Migros Culture Percentage, Corodis. Cie Philippe Saire is governed by a joint support agreement between the City of Lausanne, Canton of Vaud and Pro Helvetia – Swiss Arts Council ; and is supported by Loterie Romande, Fondation de Famille Sandoz, Migros Culture Percentage, Corodis.

Ajánló


A HA DÔ - hullámmozgás című butoh előadást Tadashi Endo Brazília és Németország…

Indiai táncjáték egy régi, mégis nagyon aktuális témáról, halandóknak tanulságul, okuljanak belőle, mielőtt…

Támogatók