Program


Hakuna Matata • Fehér Ferenc

Hakuna Matata • Fehér Ferenc

Hakuna Matata
Jelentése: semmi gond, légy boldog.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 19:30

Van egy hely, ahol az emberek csak a boldogság ízét ismerik. Ezen a helyen nincs harag, depresszió vagy rossz kedv, itt tényleg boldogok az emberek. Itt mindenki imád táncolni, táncolni és megint csak táncolni. Ez megy egész nap.
Az ősi kultúrákban a Haki Maki tánc az állatok által inspirált tánc, ami egy nagyon összetett és rendkívüli dinamikus. Ebben a táncban mindenki szabadon megidézheti a saját belső énjét és azzal küzdhet meg és táncolhat együtt.
Hakuna Matata!

Táncosok: Karolina Paczkowska, Fehér Ferenc

Alkotók: Karolina Paczkowska, Fehér Ferenc, Kuba Pewiński, Mándy Ildikó

Zene: Fehér Ferenc

Szakmai konzultáns: Mándy Ildikó

Fény: Mándy Ildikó

 

Koreográfus: Fehér Ferenc

Ajánlatunk


Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Bármerre járjak is, a helyet, a kultúrát, az arcokat, a pillanatokat már örökre viszem tovább magammal. Az élmények velem jönnek, épp úgy, ahogy a múltat is magunkkal visszük. Ami ma a jelenem, holnap a múltammá válik. De melyik másodperc az, mely a kettőt elválasztja?

Ajánló


Esküvői fieszta. Előadás az esküvőig vezető útról, a vágyról, a testiségről.

Kizökkent az idő…, ahogy Shakespeare-nél szokott. De, míg Hamlet azzal a bizonyossággal lép a színpadra, hogy általa még helyretolható –…

Budapest Táncszínház kétrészes estjében a Mur mur de la Méditerranée című koreográfiát Raza Hammadi alkotta, míg az Részletek az időben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók