Program


Ezerarcú Tangó – tangó show • Budai László és vendégei

Ezerarcú Tangó – tangó show • Budai László és vendégei

A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, amelyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 19:00

Ezerarcú Tangó - tangó show
Budai László és vendégei

Műfaj: néptánc
Felvonások száma: 1
Időtartam: 60 perc

Érzékiség, érzékenység, szerelem, szenvedély, vágy, gyűlölet, figyelem, közöny, öröm és bánat, humor, boldogság és szomorúság.

A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató. Az előadás a tangó sokféle arcának segítségével nyújt betekintést az emberi kapcsolatok rejtelmeibe. Pillanatok, amelyek különböző ízeket és színeket adnak a nézőnek. Legyen új, vagy régi stílus, látjuk, hogy a tangó az örök szerelem.

Magyarország népszerű tangótáncosai varázsolják színpadra a bohém milongát, a kavargó valsot és a mágikus tangót, amelyek Buenos Airesen és Montevideón kívül a világ más nagyvárosait is sorra meghódították.

Töltsenek velünk egy forró hangulatú nyáriestét!

Várunk minden táncot kedvelő érdeklődőt!

A táncos teste a lélek fénylő manifesztációja.

Isadora Duncan

Előadják:
Budai László-Pirity Andrea
Barabás Béla-Hudry Kata
Huszár Tamás-Pálmai Adrienn
és
az Argentin Tangó Táncszínház táncosai

Zenekar: Volver la Vida

Csáki András – gitár
Miskolczi Anita – cselló
Szatzker Zsanett – harmonika
Bojta Zsuzsanna és Manuel B. Camino – ének

Technika: Sipos Tibor
Rendező: Budai László

Ajánlatunk


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

A Nemzeti Táncszínház legnépszerűbb saját előadás-sorozatának búcsúelőadása. Ez a 11. évadát ünneplő egyedi - és rendszeres teltházzal büszkélkedő - sorozat szórakoztató formában mutatja be a film- és táncművészet közös történetét Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanárának multimédiás előadásában.

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

Ajánló


Új bemutatónkat Lois Lowry „Az emlékek őre” című regénye alapján hozzuk létre, mely első pillantásra egy tökéletesnek tűnő társadalomban játszódik,…

Az 1909-ben íródott LILIOM avagy egy gazember élete és halála zsigerből elragadja a nézőket. Egy kis szobalány és egy körhintás…

Kizökkent az idő…, ahogy Shakespeare-nél szokott. De, míg Hamlet azzal a bizonyossággal lép a színpadra, hogy általa még helyretolható –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók