Program


Disco Boys • Fehér Ferenc

Disco Boys • Fehér Ferenc

Ez most itt egy igaz történet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 21. csütörtök, 19:30

Két fickó a jövőből, a PZ bolygóról érkezett vissza, csak azért, hogy egy kicsit újra felidézzék a régi időket: a discót, a bulit, a flörtölést, a sikereket.  

Szeretnének ismét berobbanni.  Két nevetséges pojáca, akik egy kölcsönkért füstgép keltette köd homályában  fetrengenek egy szűk szoba padlóján, amiről azt hiszik, hogy a világot jelentő deszkák.  

Nem veszik észre, hogy már más idők járnak. Teszik magukat, énekelnek, pörögnek erőlködnek mindent bedobnak a kimerülésig.  

Nevetségesek és esendőek, de mindig felállnak, és ezért szeretjük őket.  

A lovakat igen, de a táncosokat nem lövik le … ugye?

 

Táncosok: Pál Zoltán, Fehér Ferenc
Zene: Ferenc Fehér, Satori - Plato's Dream
Szakmai konzultáns: Lőrinc Katalin
Fény: Kovácsovics Dávid
Koreográfia: Fehér Ferenc

Ajánlatunk


A XI. OktoberPest TangoFest-re meghívott külföldi művészek közreműködésével megismerhetjük a tangó mai arcát, lehetőségeit, kapcsolódásait, stílusait. A dalok lendülete, sokszínűsége segít bemutatni, hogy a tangónak van jövője.

Drakula gróf lenyűgöző meséjét az erdélyi népzene csodálatos világa, az Erdélyben élő népek táncainak gazdag és egyedülálló virtuozitása teszi „varázslatos” élménnyé.

Ajánló


Bármerre járjak is, a helyet, a kultúrát, az arcokat, a pillanatokat már örökre viszem tovább magammal. Az élmények velem jönnek,…

Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, akik félelmeikkel harcolva, ösztöneik által…

Nem Kahlo élettörténetét, hanem életútja és művészete által inspirálva egy önálló látványszínházi víziót mutatunk be egy drámai, ám mégis színes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók