Program


BUDAPESTI BEMUTATÓ - ÁLOM LUXUSKIVITELBEN • Miskolci Balett

BUDAPESTI BEMUTATÓ - ÁLOM LUXUSKIVITELBEN • Miskolci Balett

A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 23. szombat, 19:00

Álom luxuskivitelben
Miskolci Balett
táncjáték két felvonásban Truman Capote kisregénye nyomán

Egy fiatal nő hajnalban kilép a taxiból, és megáll a Tiffany ékszerüzlet kirakata előtt, hogy elfogyassza reggelijét. Hogy honnan jött,senki nem tudja. Miután megette a croissant és megitta kávéját, hazasétál egy New York-i bérkaszárnyában lévő otthonába, lefekszik aludni. Kapucsengésre ébred. Egy jóképű fiatalember érkezik, egy ágrólszakadt író. Az új lakó. A Miskolci Balett Truman Capote kisregényét és az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmet veszi alapul legújabb bemutatójához. Álmokat látunk, szenvedélyeket, indulatokat, a racionalitás és a szerelem összetűzését, két fiatal kapcsolatát, akik végül nem engedik, hogy tiszta érzelmeiket befolyásolja a rideg világ.

Zene: zenei montázs
Díszlet: Juhász Kati
Jelmez: Bozóki Mara
Dramaturg: Csepi Alexandra
Koreográfus asszisztens: Füzi Attila
Koreográfus: Kozma Attila
Közreműködnek: a Miskolci Balett táncosai

Az előadás a Truman Capote Literary Trust hozzájárulásával valósul meg.

Ajánlatunk


A Hamupipőke a Grimm–fivérek egyik legismertebb meséje jámborságról és gonoszságról, hatalomvágyról és becsületről, ármányról és hűségről. Hamupipőke egy bálban, tánc közben ismeri meg a Herceget, s előadásunk is tánccal, zenével meséli el történetüket.

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

Két fickó és egy nő a jövőből, a 142-es bolygóról érkezett vissza. csak azért, hogy egy kicsit újra felidézzék a régi időket: a discót, a bulit, a flörtölést, a sikereket. Szeretnének ismét berobbanni.

Ajánló


1983 óta, a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én ünnepli a világ „A Tánc Világnapját”.

Melinda álmodott egy Hazáról, ahol békében élhet. Ahonnan nem kell gyerekként elmenekülnie a két bátyjával, mint kislányként a szülőhazájából, Spanyolországból,…

Új bemutatónkat Lois Lowry „Az emlékek őre” című regénye alapján hozzuk létre, mely első pillantásra egy tökéletesnek tűnő társadalomban játszódik,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók