Program


Tap Evolution

Tap Evolution

Tap Evolution
PiroTap Productions
avagy sztepptánctörténet képekben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 15. csütörtök, 19:00

A darab célja, hogy megismertesse a sztepptáncot a nézőkkel, bemutassa a műfaj kialakulásában fontosabb szerepet játszó táncokat, illetve azt, hogy a kor és a zenék változásával milyen stílusok alakultak ki. Ebben ad útmutatást a narrátor, aki egy idővonalon vezeti végig a nézőt. Az előadás végére átfogó képet kapunk a Soft Shoe és Hoofer stílusokról, valamint az ezt megelőző néptáncokról. Segítségünkre lesz még az amerikai sztepptáncot alkotó négy alaptulajdonság: az elegancia, a könnyedség, a ritmikusság és a humor, melyek emberi formát öltenek. Általuk jön létre a képekben megjelenő tánctörténeti ismertető. Mindezt olyan dolgok színesítik majd, mint a homok, a víz vagy a görkorcsolya. Ezáltal lesz teljes az az élmény, melyet a sztepptánc történelmének és jelenlegi helyzetének bemutatásával szeretnénk átadni Önöknek.

Ajánlatunk


A Ringató foglalkozásokon megismertetjük a kisgyermekes családokkal a zenei nevelés lehetőségeit. Célunk, hogy a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét. Várunk mindenkit, aki maga is úgy érzi, fontos az, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, aki szívesen énekel, bővíti a dalkincsét, vagy éppen önmaga bátortalan az éneklésben.

Sokfélék és sokszínűek vagyunk. Testileg és Lelkileg egyaránt. Mennyire tudod felismerni és elfogadni a benned lévő sokszínűséget? Ezen az estén ezeket a kérdéseket boncolgatjuk a tangó lépésein keresztül.

Új bemutatónkat Lois Lowry „Az emlékek őre” című regénye alapján hozzuk létre, mely első pillantásra egy tökéletesnek tűnő társadalomban játszódik, ahol minden a legnagyobb tökéletességben zajlik. Nincs igazságtalanság, nincs bűnözés, erőszak, éhezés, ahol harmóniában élhetnek az emberek. Ez azonban csak a látszat, a tudástól megfosztott emberek kánaánja

Ajánló


Carmen a szabadság szimbóluma. Története az olthatatlan vad szerelem drámája.

Újra színpadra állítjuk az eredetileg Foltin Jolán Kossuth-díjas koreográfus által alkotott VANmeSE című előadást, amelyet 2017-ben mutattunk be először a…

Bozsik Yvette legendás koreográfiája felújítva, új szereposztással látható. A darabot Ettore Scola A bál című filmje inspirálta.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók