Program


Táncoló filmkockák Az őrült 80-as évek

Táncoló filmkockák Az őrült 80-as évek

Táncoló Filmkockák − Az őrült 80-as évek
Lakatos János előadássorozata

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 19:00

Fejest ugrunk  a nyolcvanas évekbe, a legjobb táncos filmek évtizedébe.

Terítéken olyan kedvencek kulisszatitkai, mint a Fame, a Flashdance, vagy a Dirty Dancing, valamint még sok emlékezetes film és filmsztár. A mozivásznon megjelenik az utcai tánc, és az MTV (Music Television) indulásával a táncos videoklip is életre kel. Mi vár még? Garantált stílus kavalkád és majdnem 100 dolog, amit nem tudtál!

Rengeteg izgalmas, ritka felvétel, és persze a kedvenc táncbetétek is előkerülnek. Sosem látott összeállítás vár ebben a vérpezsdítő másfél órában.

Előadó/ Lectured by Lakatos János, nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára

Ajánlatunk


A Rising Sun című előadást a ritmus, a testeket és teret mozdító áram esszenciája és az elemi ösztön erejének sokszínűsége határozza meg. Az együttes a zenét állítja az inspiráció központjába, ám ezúttal hangsúlyosabb módon, mint eddig valaha.

Zs. Vincze Zsuzsa koreográfus több évtizedes alkotó munkájának formanyelve a magyar folklór, az eredeti néptánc, amely szűnni nem akaró inspirációt jelent az idén Kossuth-díjjal kitüntetett művész számára. Az egy egész életutat összegző műsorban megannyi ihlető érzelemre komponált tematikus koreográfiák és a magyar néphagyomány iránti szenvedélyről tanúskodó előadásrészletek kerülnek bemutatásra.

Bozsik Yvette legendás koreográfiája felújítva, új szereposztással látható. A darabot Ettore Scola A bál című filmje inspirálta.

Ajánló


Shakespeare egyik legismertebb vígjátéka egyben keserédes dráma a szerelem természetéről. Fiatalok vesznek el egy elvarázsolt erdőben, és miközben párjukat keresik,…

Bizony, az élet nemfenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó…

A RAMAZURI látványos, élőzenével kísért és akrobatikai elemekkel tarkított tánc-cirkuszi kavalkád, melyben derűs és szellemes koreográfiák követik egymást. Újszerűségével, derűjével…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók