Program


TÁNC ÉS… Tánc és Kreativitás

TÁNC ÉS… Tánc és Kreativitás

TÁNC ÉS... | Tánc és Kreativitás | Szimfónia a kocsonyában, avagy hogyan lesz a semmiből valami?Lakatos János előadás-sorozata.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 19:00

Mi a kreativitás? Tehetség, isteni ajándék, vagy egy szisztematikusan kifejleszthető gondolkodásforma? Mi történik egy táncos fejében az alkotás pillanatában? Ki ivott naponta 50 csésze kávét, és minek köszönheti karrierjét a világ leghíresebb koreográfusa?

Ehhez hasonló kérdésekre keressük együtt a választ a TÁNC ÉS… következő epizódjában, melyben az alkotószellemé a főszerep. Ebben a részben bepillantunk sok ragyogó elme koponyájába és hétköznapinak nem mondható furcsa szokásaiba. Megcsodáljuk, milyen végtelen a kreativitás, ha táncról van szó. Ismerjük meg régi és mai alkotó zsenik világraszóló újításait a mozgás világában!

Feltárjuk híres koreográfusok, és világsikerű előadások készítőinek módszereit, melyekkel mindenki közelebb kerülhet saját alkotó énjéhez. 90 perc meglepetés, egy sosem látott összeállításban!

Előadó: Lakatos János nívódíjas koreográfus és táncpedagógus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára.

Az előadás Lakatos János és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.

Ajánlatunk


Két veronai család, két tiszta szívű fiatal, és egyetlen világraszóló szerelem. Shakespeare remekművében régi sérelmek és meg nem értett érzelmek hálójában találja magát két szerelmes, akik bármit megtennének, hogy egymáséi lehessenek – így hajlandóak lennének harcba szállni magával a sorssal is.

Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a zűrzavar, amelyben egyre nehezebb eligazodni és egészségesen élni.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Ajánló


Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a…

A Nemzeti Táncszínház legnépszerűbb saját előadás-sorozatának búcsúelőadása. Ez a 11. évadát ünneplő egyedi - és rendszeres teltházzal büszkélkedő - sorozat…

A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók