Program


Pinokkió

Pinokkió

Bozsik Yvette Társulat
Pinokkió

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 30. kedd, 15:00

Carlo Collodi Pinokkió kalandjai című könyve 1883-ban jelent meg Olaszországban. Pinokkió, a fabábu hadilábon áll az erkölccsel, nehezen áll ellen a kísértésnek, meglehetősen lusta és gyakran füllent, egyetlen vágya a szórakozás. Története a népmesék szerkezetét követi: a gyanútlan és naiv főhős ártatlanul lép ki a világba. Megszökik otthonról, rossz társaságba keveredik, sorozatos megpróbáltatások érik, és nevetséges helyzetekbe kerül. Kalandjai során rá kell ébrednie, hogy a boldoguláshoz jól kell viselkedni, és sokat kell tanulni. Jutalmul a fabábuból kisfiú lesz, hazatér, és boldogan él öreg mesterével.

Táncolják a Bozsik Yvette Társulat

Írta: Carlo Collodi

Az előadás a Bozsik Yvette Társulat és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.


Az előadás létrejöttét támogatta az NKA és a Magyar Nemzeti Bank.

 

Ajánlatunk


Melinda álmodott egy Hazáról, ahol békében élhet. Ahonnan nem kell gyerekként elmenekülnie a két bátyjával, mint kislányként a szülőhazájából, Spanyolországból, azért, mert veszélyben az élete. Azt hitte, hogy Magyarhonban megtalálta azt a hazát, ahol soha többé nem kell félnie. Melinda tévedett.

1983 óta, a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én ünnepli a világ „A Tánc Világnapját”.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Ajánló


Az emberiség mára nagyon eltávolodott eredendő, természetes közegétől. Miközben vágyunk egy harmonikusabb életre, nap mint nap mégis egyre nagyobb a…

Két fickó és egy nő a jövőből, a 142-es bolygóról érkezett vissza. csak azért, hogy egy kicsit újra felidézzék a…

A Ringató foglalkozásokon megismertetjük a kisgyermekes családokkal a zenei nevelés lehetőségeit. Célunk, hogy a szülők és a gyerekek átéljék a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Támogatók